Fly me to the moon 😀

Vores smukke gamle måne hen over Falster fra i går nat 🙂 Imens min kikkert stod og lavede optagelser på andre planlagte motiver, gik tiden med at kigge til jordens evige følgesvend, månen 🙂

Månen er mest spændende at gå på opdagelse i når den endnu ikke er fuld, fordi skyggerne fra de forskellige bjerge og kratere er med til at give den karakter 😉 Jeg bliver aldrig træt af at observere den, ej heller lave billeder af den – Tænk bare, at vi kan kigge op til den eneste anden verden i vores solsystem som mennesket har betrådt 😀 En verden med bjerge, dale, skarpe kontraster og helt igennem øde, kold og stille 🙂

Når jeg kigger på månen enten gennem mit kamera eller kikkert, holder jeg aldrig op med at være fascineret. Og tænk sig endda, om ganske kort tid – forhåbentlig i 2026, hvis alt går efter planen, lander vi der igen 🙂

Billedet her er optaget under ekstrem forstørrelse, og efterfølgende sat sammen som et komplet billede – Hvis man zommer ind på det i fuld opløsning,

Like hvis du kan lide det 😉 og lad mig høre hvad du syntes 😃
Følg mig for mere 😃

Min insta: https://www.instagram.com/clearskyastrofoto/

Lad mig høre din mening!

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til butik