Clearsky Astrofoto

Somewhere beyond the skies lies the limit, – And I will break it!

Fotokunst fra hele universet

“Træd ind i en verden af vidunder og undren med denne eksklusive kollektion af billeder, der fanger skønheden i det dybe rum og mælkevejen dansende over nattehimlens landskaber. Disse billeder er mere end bare fotografier; de er portaler til uforskede verdener og kosmiske eventyr.

En bid af uendeligheden

Billederne er ikke bare dekorative elementer, de er samtalestartere og inspiration til udforskning af vores vidunderlige kosmos. Uanset om du er en ruminteresseret entusiast, kunstelsker eller bare søger noget ekstraordinært til dit hjem eller kontor, vil billederne berige dit liv med skønheden fra det ydre rum.

Gør din væg til et vindue mod stjernernes mysterium. Køb nu og vær med til at formidle en dyb fascination af rummet ind i din verden. Velkommen til min kollektion af astrofotografi – skønheden af universet, nu tilgængelig for dig.”

En rejse i tid & rum

Vores fantastiske univers fotograferet fra en baghave på Falster – Et vindue til uendeligheden. Da billederne viser steder på himlen som ligger mange tusinde lysår væk, så betyder det at man ser lige så mange år tilbage i tiden!

Foredrag

Ønsker du en spændende aften med stjernerne og universet som omdrejningspunkt? Mit foredrag “NAT” inviterer dig på en rejse mange millioner lysår ud i rummet – en rejse du sent vil glemme!

En aften fyldt med stjernetåger og galakser fra vores uendelige univers!

En nat under stjernerne

Vil du lære selv at tage billeder af nattehimlen? Book en fototur fra kl. 20.00 til 02.00

På turen lærer du at at tage billeder i mørket, kalibrering og opsætning af en startracker, samt kendskab til nattehimlen.

Dagen efter lærer du at redigere dine egne mælkevejsbilleder!

Udstillinger

Jeg udstiller nattens landskaber og det dybe rum i storformat rundt omkring i landet.

Hold øje med min blog for at se den næste udstilling – til mine udstillinger kan du altid købe mine billeder.

Du kan også booke en udstilling efter aftale, kontakt mig for at høre nærmere.

  positive review  Jakobs foto fra Clearsky er simpelhen magiske ?og at de (næsten) allesammen er lokale er bare ekstra bonus. Falster natur er nu engang enestående - og når Jakob fokuserer ud i rummet er det fuldendt. Derudover får man super service og gode historier med i købet?

  Nina Weesgaard Avatar Nina Weesgaard
  26. maj 2021

  I april var jeg ude med Jakob, hvor vi var på tre forskellige lokationer. Jakob fik hurtigt med sit rolige væsen gjort at jeg følte mig i “gode hænder”. Jakob har styr på sit metier og er en fantastisk formidler. Det var ikke kun det tekniske og stjernehimlen der var styr på, men også billede komposition. Den efterfølgende Photoshop session underbyggede bare at her er der har styr på hele processen.

  Torben Holm Avatar Torben Holm
  27. maj 2022

  positive review  Jeg kan som arrangør af KANT Festival kun være meget tilfreds med Jakobs indsats med foredrag på festivalen. Mellem de 12 foredrag der blev afholdt på festivalen, var Jakobs blandt dem der nåede længst ud. Når jeg siger længst ud, så tænker jeg på publikum, men Jakob nåede ud til galakserne og vi (publikum) sad med håret blæst bagud. Et sjovt, vidende, entusiastisk og nærmest episk foredrag, hvor lyd, billeder og Jakob Arthur Andersen gik op i en højere enhed.

  Carsten Krog Pedersen Avatar Carsten Krog Pedersen
  6. oktober 2021

  positive review  Jeg har i dag været så heldig at modtage det fantastiske billede "Gravhøjen" af min familie i forbindelse med, at jeg nu har færdiggjort kandidaten i forhistorisk arkæologi. Jeg har længe ønsket mig billedet, da jeg er enormt fascineret af både rummet og fortiden. Jakob er en virkelig dygtig fotograf, og jeg kan varmt anbefale at købe astrofotos fra ham, da det er billeder af topkvalitet både fra hans side men også fra trykkeriet.

  Michelle Z. Pedersen Avatar Michelle Z. Pedersen
  16. august 2021

Internationalt prisvindende astrofotograf

Stjerneeventyrer, astrofotograf og foredragsholder Jakob Arthur Andersen har med sin kikkert og kamera et vindue til uendeligheden, en visuel tidsmaskine langt ud i det uendelige rum.

Jakob er internationalt prisbelønnet af flere omgange – Han har blandt andet vundet 1.pladsen i International Photography Awards to år i træk, som er en af de mest prestigefyldte og største i verden.

Hovedceremonien afholdes hvert år i Carnegie hall i New York.

Billederne bliver taget hjemme i Jakobs baghave på Falster. Når Jakob ikke sidder med sin kikkert i baghaven, vandrer han gennem nattens landskaber med sit kamera og stativ – Jakob er altid på jagt efter nye motiver at nattens himmel hen over de mørke landskaber i Danmark.

Jakob har i utallige timer ved hjælp af stjernekikkert og kamera taget billeder af nattehimlen for at vise vores fantastiske univers, solsystem og nattens landskaber.

TV2 Øst portræt

TV2 Øst portræt

TV2 øst har været forbi og lave et portræt af mit arbejde - Det blev et rigtig godt lille indslag 🙂 https://clearskyastro.dk/wp-content/uploads/2024/03/TV2-oest-portraet.mp4

læs mere
IPA Winner 2023!

IPA Winner 2023!

Det er med ekstrem stolthed, at jeg kan præsentere at ikke bare ét men hele to af mine billeder har vundet 1. pladsen i International Photography Awards (IPA) - En af de største, og mest prestigefyldte Jeg er lidt oppe og køre over det må jeg sige Dertil har et af...

læs mere
International Photography Awards

International Photography Awards

Sådan! Jeg har netop fået at vide at hele 6 af mine billeder er blevet udtaget som "official selection" til IPA Awards - En af de største og mest prestigefyldte fotokonkurencer i verden Jeg fik desuden at vide, at et af de billeder er gået videre i den endelige runde...

læs mere

© 2017 Clearsky astrofoto | CVR: 42 35 13 26 | Grønsundsvej 292, 4871 Horbelev

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til butik