DIT HJEM & MÆLKEVEJEN

Dit hjem og mælkevejen? Her er et par eksempler på hvordan dit hjem kan tage sig ud under nattens himmel. Hvis forholdende tillader det, kan du bestille et billede som dette af dit eget hjem. Jeg undersøger om muligheden for at tage et mælkevejsbillede af netop dit hjem kan lade sig gøre, og hvis det kan – så planlægger jeg et billede i dialog med dig.

Når billedet så skal tages, kommer jeg forbi om aftenen og tager billeder af huset både med og uden lyset tændt, samtidigt med at jeg tager billeder af nattehimlen – Det betyder naturligvis at du skal være hjemme når jeg tager billederne dit hus.

Når billedet så er fremkaldt, modtager du det på SMS for endelig bekræftigelse hvorefter jeg sørger for at trykke det i en størrelse på 90 x 60 cm eller 120 x 80 cm. Det eneste du skal gøre, er at finde en væg hvor du kan nyde det.

Et personligt mælkevejsbillede af dit hjem fås fra 5900,-

Jeg forvandler dit hjem til et kunstværk ved at placere det i forgrunden af den betagende Mælkevej. Billedet bliver omhyggeligt komponeret for at skabe en visuel symfoni mellem himlen og din ejendom.

Årstidsbaseret Optagelse: Jeg vælger nøje det ideelle tidspunkt på året for at sikre, at Mælkevejen står højt på himlen og giver det mest imponerende syn. Afhængig af placeringen af dit hus er det optimale tidspunkt enten slutningen af august / september, eller om foråret, ved marts / april.

Gør Dit Hjem til Stjernernes Center: Tag det første skridt mod at gøre dit hjem til et astronomisk vidunder! Kontakt mig nu for at diskutere mulighederne for at vise dit hjem under stjernerne på den bedst mulige vis.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til butik