Hvad enten du ønsker mine billeder skal være en del af en udstilling, vil med på en fototur eller ønsker at bestille et foredrag med mig, så finder du det her. Benyt kontaktformularen nederst på siden for bestilling.

Foredrag

Ønsker du at blive klogere på rummet kan du booke et foredrag, hvor jeg fortæller om de teknikker, udfordringer og oplevelser som astrofoto giver. Det koster 100,- pr. deltager, der faktureres for min. 10 pr. gang. Plus 100,- tillæg pr. 50km fra Nykøbing Falster.Det eneste der skal stilles til rådighed, er en stor hvid væg / lærred og strøm. Er det et større lokale med mange deltagere, skal der udover strøm stilles en mikrofon til rådighed. Jeg klarer resten med opsætning og klargøring af projektor. Et foredrag varer typisk mellem en til to timer, og handler naturligvis om astrofoto.

Mine foredrag er så alle kan være med, med humor, viden og billeder der får folk til at sige WAUV – Mit foredrag NAT, handler om de ubegribelige afstande og lægger ud med at sætte scenen.

Jeg fortæller om mit udstyr og viser min kikkert frem (på billeder) og bagefter fortæller jeg omkring voyager, pale blue dot, og forklarer hvor stor vores galakse i virkeligheden er. Dette naturligvis på en måde så det kan forstås – Efter det fortsætter rejsen fra jorden og langt ud i universet. I foredraget bevæger vi os fra stjernebilleder, hen over mælkevejen og langt ud i rummet til stjernetågerne. Til sidst forlader vi vores egen galakse, og besøger mange af de galakser som er en del af vores lokale galaksegruppe.

En rejse i tid og rum, der fascinerer og inspirerer – En rejse du sent vil glemme!

Udstilling

Skal mine billeder pryde din virksomhed for en stund, eller være en del af en udstilling i forbindelse med rummet? Så kan du blot benytte kontaktformen nederst på siden her. Jeg kan levere op til 20 billeder af rummet, solsystemet og mælkevejen – Billederne er trykt på lærred og helt refleksfri. Billederne fylder 80 x 120 cm.

Jeg udstiller i virksomheder rundt omkring i hele landet, hvor vi aftaler en tidsperiode og et forpligtende købsbeløb efter udstillingen. Er transporten længere end 100km, tillægges transportudgifter ved udstillingens afslutning.

Du kan se et udpluk fra nogle af mine tidligere udstillinger herunder.

Fototur

Vil du lære at kende nattehimlen? Og endda blive god til at tage billeder af den som du så kan vise frem?

Jeg tilbyder en tur ud i natten fra kl. 20 til 02, hvor jeg lærer dig at bruge en startracker, læse himlen og hvordan man tager et vellykket mælkevejsbillede. Du kommer rundt med mig på fire forskellige lokationer, med hver deres sværhedsgrad og hvis vejret holder natten igennem, kommer du så hjem med 3 til 4 gode mælkevejs datasæt.

Efterfølgende modtager du 3 timers redigerings vejledning dagen efter over zoom. Turen koster 1500,- Og, da jeg kan ikke bestemme vejret, planlægger du i samarbejde med mig en ca. dato, og snakker sammen op til – hvis vejret ikke vil lege med, rykker vi det til en anden dag – og hvis der kommer en dag med perfekt vejr, kan det være med “lidt” kort varsel.

ArabicChinese (Simplified)DanishEnglishFrenchGerman
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til butik