Hvad enten du ønsker mine billeder skal være en del af en udstilling, vil med på en fototur eller ønsker at bestille et foredrag med mig, så finder du det her. Benyt kontaktformularen nederst på siden for bestilling.

Foredrag

Ønsker du at blive klogere på rummet kan du booke et foredrag, hvor jeg fortæller om de teknikker, udfordringer og oplevelser som astrofoto giver. Foredraget koster 5000,- Plus 150,- tillæg pr. 50km fra Nykøbing Falster. Det eneste der skal stilles til rådighed, er en stor hvid væg / lærred og strøm. Er det et større lokale med mange deltagere, skal der udover strøm stilles en mikrofon til rådighed. Jeg klarer resten med opsætning og klargøring af projektor. Et foredrag varer typisk mellem en til halvanden time.

Mit foredrag NAT, tager dig med på en rejse, fra vores solsystem og videre ud til stjernetågerne, inden vi forlader vores egen galakse og rejser mange millioner lysår ud i rummet, før vi vender tilbage til jorden.

Foredraget er en kombination af helt utrolige billeder, alle taget af mig selv, en fortælling om de enorme og ufattelige afstande og størrelser vores univers byder os på, og de store spørgsmål om universet vi alle er en del af.

En rejse i tid og rum, der fascinerer og inspirerer – En rejse du sent vil glemme!

WordPress Image Gallery Plugin

Udstilling

Skal mine billeder pryde din virksomhed for en stund, eller være en del af en udstilling i forbindelse med rummet? Så kan du blot benytte kontaktformen nederst på siden her. Jeg kan levere op til 20 billeder af rummet, solsystemet og mælkevejen – Billederne er trykt på aluminium og helt refleksfri. Billederne fylder 60 x 40 – 80 x 40 og 90 x 60 cm.

Jeg udstiller i virksomheder rundt omkring i hele landet, hvor vi aftaler en tidsperiode og et forpligtende købsbeløb efter udstillingen. Transportudgifter er 150,- tillæg pr. 50km fra Nykøbing Falster, dette gælder både ophængning og nedtagning.

Eksempler på udstilling:

  • 20 billeder i forskellige størrelser i 1 måned – 5900,- inkl. moms.
  • 20 billeder i forskellige størrelser i 2 måneder – 10400,- inkl. moms.

Billederne som købes efter udstillingen bestemmes af virksomheden – Det er op til virksomheden selv at sammensætte de købte billeder så de matcher den forpligtigende pris – vælges billeder som overstiger dette beløb, regnes dette ind i slutprisen.

Du kan se et udpluk fra nogle af mine tidligere udstillinger herunder.

WordPress Image Gallery Plugin

Fototur

Vil du lære at kende nattehimlen? Og endda blive god til at tage billeder af den som du så kan vise frem?

Jeg tilbyder en tur ud i natten fra kl. 20 til 02, hvor jeg lærer dig at bruge en startracker, læse himlen og hvordan man tager et vellykket mælkevejsbillede. Du kommer rundt med mig på tre forskellige lokationer, med hver deres sværhedsgrad og hvis vejret holder natten igennem, kommer du så hjem med 2 til 3 gode mælkevejs datasæt.

Efterfølgende modtager du 3 timers redigerings vejledning dagen efter over zoom. Turen koster 3500,- (inkl. moms) Og, da jeg kan ikke bestemme vejret, planlægger du i samarbejde med mig en ca. dato, og snakker sammen op til – hvis vejret ikke vil lege med, rykker vi det til en anden dag – og hvis der kommer en dag med perfekt vejr, kan det være med “lidt” kort varsel.

 

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til butik