Dit hjem og mælkevejen? Her er et eksempel på hvordan dit hjem kan tage sig ud under nattens himmel 😊 Hvis forholdende tillader det, kan du bestille et billede som dette af dit eget hjem. Kontakt mig her via siden eller her på facebook.com/clearskyastro😊

Jeg undersøger om muligheden for at tage et mælkevejsbillede af netop dit hjem kan lade sig gøre, og hvis det kan – så planlægger jeg et billede i dialog med dig.

Når billedet så skal tages, kommer jeg forbi om aftenen og tager billeder af huset både med og uden lyset tændt, samtidigt med at jeg tager billeder af nattehimlen.

Når billedet så er fremkaldt, modtager du det på SMS for endelig bekræftigelse hvorefter jeg sørger for at trykke det i en størrelse på 90 x 60 cm – Billedet bliver leveret på aluprint, og det eneste du skal gøre, er at finde en plads og hænge billedet op.

Et personligt mælkevejsbillede af dit hjem fås for kun 5900,-

Min kanal: https://www.youtube.com/channel/UC5LR8IzyNQTfdz8zYV0M1Aw

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til butik