Så fik jeg endeligt behandlet de 37 GB data jeg havde optaget den anden dag – endnu engang er det solen, en mosaik der er sammen sat af 16 forskellige videoer, som er blevet stacket hver for sig, sammensat tl hvert deres billede, og til sidst strikket sammen i PS. Billedet viser solen i bølgelængden H-alpha – dvs. man kigger lige over photospheren, og ser derfor et “lag” over solens normalt blændende lys – lidt ligesom at have røntgenbriller 😉

Optagelserne var rimeligt fornuftige – jeg glæder mig til der kommer til at ske en masse på solen 😃

Nørd data:

 • 16 videoer af 1 minut
 • 50% stacksize på alle videoer
 • mosiak og farvebehandling i PS
 • Filter: Quark daystar
 • Kikkert: TS Optics 480mm
 • Barlow: 2,7x korrigeret
 • Kamera: ZWO ASI 1600mm pro

Lad mig høre din mening!

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til butik