Tag med på en rejse flere tusinde lysår ud i rummet og oplev fjerne galakser og stjernetåger. Jeg fortæller om mine billeder af nattehimlen, og om hvordan det kan lade sig gøre, at tage motiver som end ikke kan anes med det blotte øje.

Undervejs i foredraget vil der blive fortalt omkring udstyret og de udfordringer det giver når dette skal justeres, anvendes og sættes op til at køre fejlfrit i timevis.

Der vil desuden blive præsenteret natskaber og deepsky objekter, og hvor på himlen disse befinder sig i de natskaber jeg viser. Jeg fortæller også omkring de forberedelser og overvejelser jeg gør mig når jeg skal planlægge et nyt projekt, research osv.

Arrangementet er gratis. Deltagerantal maks. 30

Tilmelding senest d. 5/1 2020 til Charlotte Skou.
7667@sogn.dk eller 2984 9802 (aften eller SMS).
Sted: Konfirmandstuen, Fejø Præstegård.

2 thoughts to “Foredrag på Fejø

 • Lene Frobøse

  Tak for en spændende og interessant aften i Fejø præstegård. Meget at blive klog på og få genopfrisket. Mange tak for de fantastiske billeder og historierne bag..
  Lene F.

  Svar
  • Jakob Andersen

   Selv tak, det glæder mig i havde en god aften. Kig forbi siden en gang imellem, jeg viser jævnligt nye billeder.

   Svar

Lad mig høre din mening!

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til butik