Sidste weekend var jeg til fotofestival i Thisted og udstille mine billeder. Det var en temmeligt lang tur at køre fra Falster i en 40 år gammel Land Rover, men den gamle dame klarede det fint, som forventet.

Jeg ankom til Thisted hen ad aftenen, og fik afleveret mine billeder på det gamle rådhus hvor jeg skulle udstille. Dagen efter brugte jeg en del timer på at hænge mine billeder op i deres meget fine lokaler. Billederne kunne lige være i lokalet, uden at det blev for klemt.

Thisted gamle rådhus, Det ny Kastet

Kl. 15.30 var der fernisering, og udstillingen var rigtigt godt besøgt, både af lokale politikere, journalister og mange andre. Der var en rigtigt god stemning, og jeg fik snakket med en masse mennesker omkring billederne og teknikken bag.

Jeg blev meget positivt overasket over hvor mange af dem som jeg snakkede med kendte til nogle af de teknikker og metoder som jeg beskrev.

Lørdag og søndag var ligeledes godt besøgt, masser af mennesker med interesse for fotografi, så der blev snakket meget. Da udstillingen var slut, fik jeg pakket mine billeder ned, og kørte fra Thisted kl. 17.30 og ankom træt, men glad til Falster kl. 23.00 samme aften.

Alt i alt en rigtigt god oplevelse, også selvom det var en meget lang køretur.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til butik