Gør dig KLAR 😀

D 6.4.24 KL. 19.00 inviterer jeg til mødet med mælkevejen, som jeg også kalder RUMREJSEN 😀

Det starter 19.15 – vær der kl. 19😊

Til en aften i kuplen sammen med mig, og astrofysiker Cecilie Sand Nørholm. Jeg har specialudvalgt en række af mine fotografier, som i for første gang får lov at opleve på det enorme kuppellærred.

Fotografierne bindes sammen af rumrejser i vores digitale univers, særligt udviklet til anledningen af Planetariums astrofysiker, Cecilie Sand Nørholm.

Sammen vil vi tage jer med gennem fortællingen om universet og vores ophav, i koblingen mellem Jakobs billeder, taget her fra Jorden, og Planetariums digitale univers, der anvender data fra de største teleskoper på Jorden og i rummet 🔭

Glæd jer til at opleve universet omkring os, fortalt med billeder taget her fra Danmark. Vi skal forbi vores galakse, Mælkevejen, vores egen stjerne Solen og nogle af de mange stjernetåger, der gemmer sig i vores kosmiske nabolag. Og hvem ved, måske når vi endda længere ud i universet og får et glimt af de galakser, der pryder vores mangfoldige univers 😀

Efter foredraget vil der være bogsignering og det vil samtidigt være muligt at købe min nyligt udkomne bog ”Himlen set fra Jorden”.

Køb billetter her 😀  https://planetarium.dk/program/astrofotografisk-rumrejse/

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til butik